ua en ru

Ліонель Мессі пропонував відомій моделі провести разом ніч

Відома парагвайська модель Лариса Рікельме заявила, що нападник "Барселони" Ліонель Мессі зробив їй непристойну пропозицію.

Відома парагвайська модель Лариса Рікельме заявила, що нападник "Барселони" Ліонель Мессі зробив їй непристойну пропозицію.

Рікельме отримала світову популярність завдяки ЧС-2010 у ПАР. Фотографії моделі в майці з емблемою збірної Парагваю облетіли весь світ. Причому під час світової першості Лариса навіть заявила, що буде в тому випадку, якщо парагвайці виграють чемпіонат світу. Південноамериканці дійшли лише до чвертьфіналу, однак Рікельме, незважаючи на це, все одно продемонструвала своє оголене тіло.

Під час чергового виступу на телебаченні Рікельме сказала: "якби ви знали , від кого я отримала пропозицію провести разом ніч", - додавши: "це найкращий футболіст у світі". Хтось із залу крикнув: "Мессі!", і дівчина підтвердила словами: "Так, звичайно!".

Рікельме, яка в даний час бере участь в реаліті-шоу в Чилі, також заявила, що вона отримувала подібні пропозиції і від інших гравців "Барселони", коли він гостювала в Іспанії, повідомляє Сaughtoffside.

"Але, - сказала вона - я не проста дівчина, і я, звичайно, не продаюся за гроші".