ua en ru

Ліон - Шахтар: анонс матчу

Ліон - Шахтар: анонс матчу Фото: "Ліон" - "Шахтар" (twitter.com/fcshakhtar)

Готуємося до поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів

"Шахтар" на виїзді зустрінеться з "Ліоном" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 22:00, а дивитися поєдинок можна на Футбол 1. По мнению букмекеров, преимущество в этом противостоянии на стороне французского клуба.

Онлайн трансляція матчу Ліон - Шахтер можна подивитися на РБК-Україна

2 жовтня 22:00
Ліон, Парк Олімпік Ліонне

У стартовому турі групового етапу "Шахтар" вдома зіграв внічию з "Гоффенхаймом" (2:2), хоча двічі поступався в рахунку. А ось "Ліон" здобув сенсаційну перемогу, перегравши "Манчестер Сіті" (2:1) на його полі, захопивши лідерство в групі F.

На поєдинку буде працювати суддівська бригада з Латвії на чолі з 33-річним рефері ФІФА Андрісом Трейманісом. Раніше він тричі перетинався з нашими командами: "Зоря" - "Шарлеруа" 3: 0 в 2015, "Фейеноорд" - "Зоря" 1: 0 в 2016 і Україна - Словаччина 2: 1 в 2017.

Його асистенти - Харалдс Гудерманіс і Олексій Спасенніков, четвертий арбітр - Раймондс Татрікс, додаткові асистенти - Олександр Голубєв і Едгар Мальцев.

Головний тренер "Ліона" Брюно Женез: "Шахтар" - небезпечна команда, яка грає на високому рівні. Щоб перемогти її, потрібно зіграти так само добре, як і проти "Манчестер Сіті". За стилем "Шахтар" трохи схожий на "Барселону" - вони також грають в короткий пас. Ми повинні бути дуже уважні, це хороша команда європейського рівня".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Ліон" - це чудова команда, в якій зібрані якісні гравці. Ми розуміємо, що на нас чекає складний матч проти сильного суперника. Але у нас свій стиль, від якого ми не відступимо. Ми завжди хочемо домінувати, більше володіти м'ячем і демонструвати атакуючий футбол".

Орієнтовні склади:

"Ліон": Лопеш; Дюбуа, Марсело, Денайер, Марсал; Менді, Ндомбеле, Ауар; Траоре Набіл Фекір, Депай
Не зіграє: Гуйрі, Тете, Терьє

"Шахтар": Пятов; Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі; Майкон, Степаненко; Марлос, Тайсон, Фернандо; Жуніор Мораес
Не зіграють: Ордець, Дентіньо
Під питанням: Веллінгтон Нем