ua en ru

Лінія метро на Троєщину буде пролягати через пр. Маяковського, - КМДА

Лінія метро на Троєщину буде пролягати через проспект Маяковського. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Подільсько-Вигурівська лінія метрополітену від станції "Райдужна" в напрямку житлового масиву Вигурівщина-Троєщина буде побудована через проспект Маяковського з основним електродепо "Троєщина", - йдеться в повідомленні міськадміністрації.

Згідно з документом, підписаним КМДА, Департамент транспортної інфраструктури КМДА має визначити генеральну проектну та генеральну підрядну організацію для виконання робіт з проектування та спорудження ділянки.

Також фахівці мають розробити проектно-кошторисну документацію, провести її експертизу та затвердити, а профільний департамент - надати інвестиційні пропозиції щодо включення вищевказаних робіт до програм економічного та соціального розвитку Києва на 2013 р. і наступні роки.

Крім того, згідно з розпорядженням після завершення робіт передбачається відновлення покриття проїзної частини на всю ширину дороги і передача її в установленому порядку КП "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району".