ua en ru

На лінії розмежування продовжує зростати напруження, - прес-штаб АТО

На лінії розмежування продовжує зростати напруження, - прес-штаб АТО Фото: дорожній вказівник (facebook.com/Ігор Іванов)

Особливо це спостерігається в районі Світлодарської дуги

На лінії розмежування сторін, особливо в районі Світлодарської дуги, продовжує зростати напруження. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Застосувавши артилерію калібру 122 мм, міномети 120 мм та 82 мм вчора ворог обстріляв населені пункти Луганське та Новолуганське. Лише протягом минулої доби окупанти випустили тут понад 140 снарядів та мін", - йдеться у повідомленні.

При цьому сили АТО відкривали вогонь у відповідь із незабороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"Сьогодні противник продовжив обстріли Новолуганського, застосувавши реактивні системи залпового вогню, артилерійські системи 152 мм та міномети 120 мм. При цьому, ворог навмисне здійснює обстріли цивільних будинків та об’єктів критичної інфраструктури у цьому районі", - зазначають у прес-штабі.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: У зв’язку зі збільшенням кількості обстрілів з боку російсько-окупаційних військ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2018 р.

Наразі відомо про пошкодження житлових будинків у Луганському, де також частково порушено енергопостачання. Крім цього, у районі Новолуганського пошкоджено газогін, внаслідок чого об’єкти найбільшого сільгоспвиробництва регіону "Бахмутський Аграрний Союз" залишились без газопостачання.

Нагадаємо, раніше сьогодні у Міноборони підтвердили інформацію про 11 постраждалих військових на Донбасі.