ua en ru

Ліга Чемпіонів: результати матчів кваліфікації 5 серпня

Ліга Чемпіонів: результати матчів кваліфікації 5 серпня Фото: Олександр Гладкий забиває перший гол у ворота "Фенербахче"

Визначилися всі переможці третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів

В Лізі Чемпіонів вчора, 5 серпня 2015 р., пройшли матчі третього кваліфікаційного раунду, в якому визначилися ще 11 учасників плей-офф. Результати вчорашніх протистоянь опубліковані на сайті УЄФА:

Астана 4:3 ХІК

Карабах 0:0 Селтік

Спарта П 2:3 ЦСКА М

БАТЕ 1:0 Відеотон

Базель 1:0 Лех

Мальме 3:0 Зальцбург

Партизан 4:2 Стяуа

Брюгге 3:0 Панатінаїкос

Шахтар 3:0 Фенербахче

Шкендербеу 2:0 Мілс

Вікторія 0:2 Маккабі Т-А

Таким чином, крім донецького Шахтаря, який розтрощив вчора Фенербахче " з рахунком 3:0, путівки в плей-офф отримали ще 10 команд: Базель (Швейцарія), ЦСКА (Росія), БАТЕ (Білорусь), Селтік (Шотландія), Брюгге (Бельгія), Мальме (Швеція), Маккабі Тель-Авів (Ізраїль), Скендербеу (Албанія), Астана (Казахстан) і Партизан (Сербія).

Відзначимо, за підсумками матчів 4 серпня в плей-офф Ліги чемпіонів пройшли Динамо "З (Хорватія), АПОЕЛ (Кіпр), "Рапід" (Австрія) і Монак (Франція).

Крім того, автоматично в плей-офф потрапляють Валенсія (Іспанія), Манчестер Юнайтед (Англія), "Байєр" Леверкузен (Німеччина), Лаціо (Італія) і "Спортингом" (Португалія).

Жеребкування плей-офф відбудеться в п'ятницю, 7 серпня.

При цьому серед ймовірних суперників Шахтаря - Монако, Лаціо, Рапід, Брюгге і ЦСКА. Однак, швидше за все, українські та російські команди в турнірі розведуть, щоб не нагнітати обстановку.