ua en ru

Ліга Чемпіонів: поразка "Атлетіко", розгром від "Реала" і дубль Тевеса

У Європі стартували матчі футбольної Ліги Чемпіонів. Поєдинки були зіграні 16 вересня.

У Європі стартували матчі футбольної Ліги Чемпіонів. Поєдинки були зіграні 16 вересня.

Головною несподіванкою вечора стала поразка фіналіста минулого сезону мадридського "Атлетіко" в Греції. Масуаку і Аффелай швидко зробили хороший відрив у рахунку для "Олімпіакоса", але Манджукіч скоротив відставання. Костас Мітроглу знову повернув розрив у два м'ячі. І гол Гризманна в кінцівці лише підсолодив поразку іспанців. В іншому матчі групи А дубль Карлоса Тевеса приніс "Ювентусу" перемогу над "Мальме".

А ось мадридський "Реал" розпочав захист титулу з розгромної перемоги над "Базелем". Все почалося з автоголу Марека Сухі, після чого по разу відзначилися Гарет Бейл, Кріштіану Роналду, Хамес Родрігес і Карім Бензема. В іншому матчі групи В "Ліверпуль" в кінцівці гри з болгарським "Лудогорцем" забив двічі і здобув перемогу.

"Зеніт" у Португалії обіграв "Бенфіку". Всі основні події відбулися на початку матчу - Халк рахунок відкрив, у португальців видалення отримав воротар і Вітсель забив другий гол. Моутінью забив єдиний гол у матчі "Монако" і "Байєра", здобувши монегаскам перемогу.

Голи Іммобіле і Обамеянга принесли дортмундській "Боруссії" перемогу над лондонським "Арсеналом". А "Галатасарай" і "Андерлехт" зіграли внічию 1:1.