ua en ru

Лідери "Вишеградської четвірки" сьогодні обговорять українсько-російський конфлікт

Президент Польщі Броніслав Коморовський сьогодні з дводенним візитом буде перебувати в Празі, де зустрінеться з главами країн Вишеградської групи, а також Австрії та Словенії.

Президент Польщі Броніслав Коморовський сьогодні з дводенним візитом буде перебувати в Празі, де зустрінеться з главами країн Вишеградської групи, а також Австрії та Словенії. Однією з головних тем на зустрічі буде ситуація в Україні, передає "Польське радіо".

Президенти Польщі, Чехії Мілош Земан, Словаччини - Андрій Косичка та Угорщини Янош Адер насамперед зустрінуться у форматі V4, а після цього разом з президентами Австрії Хайнцем Фішером та Словенії - Борутом Пахором візьмуть участь у засіданнях, поділених на дві пленарні сесії - сьогодні і завтра.

Крім того, будуть обговорені актуальні питання безпеки, з особливим акцентом на ситуації в Україні та українсько-російському конфлікті.

Нагадаємо, раніше в Братиславі відбулася зустріч глав урядів країн "Вишеградської четвірки", де також обговорювалася ситуація в Україні.