ua en ru

Лідери опозиції принизили Україну надмірною увагою до Маккейну, - нардеп ПР

Сьогодні лідери опозиції відкрито принизили країну, "повзаючи на коленя"» перед американськими спонсорами, сподіваючись з їх допомогою отримати владу в Україні. Таку думку озвучив народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів (ПР) Михайло Чечетов.

"Сьогодні ми стали свідками безпрецедентного акту приниження країни з боку лідерів опозиції на майдані в Києві. Вони опустили країну нижче плінтуса. Такого ще ніколи не було. Ви можете уявити, щоб депутати Держдуми або парламентарії Китаю приїхали до Вашингтона, приєдналися до якогось мітингу, і стали закликати до революції, яка може призвести до розколу Америки? А якщо б на такий мітинг вийшли два або три провідних сенатора і мало не на колінах цілували руки депутатам Держдуми? Це неможливо уявити, тому що такого бути не може ніколи. Але у нас таке сталося", - повідомив парламентарій.

"В Україну приїхали 2 сенатора з США і на Майдані Незалежності відкрито закликали, по суті справи, до революції, яка може призвести лише до розколу країни", - заявив Чечетов.

"Наші три горе-лідера опозиції мало не стояли на колінах і руки їм не цілували. Ви вдумайтеся, як низько треба впасти! Я розумію, як опозиціонери люблять гроші, адже американці відкрито заявляли, що через свої фонди фінансують проходить в Україні путч. Також я розумію, як опозиція любить владу. Але як же треба ненавидіти країну, щоб так принижувати її і так плазувати перед іноземцями?

Сьогодні лідери опозиції показали себе, як три іноземних найманця, які за американські гроші практично продають Україну США.

Вони думають, що хтось з них стане президентом, але насправді, якщо вони ким і стануть, то маріонетками, яких будуть смикати за ниточки їх заокеанські господарі", - зазначив нардеп.

"Маски зірвані. Народ такого приниження не пропустить. Я думаю, що на майдані є не тільки экстремистско-націоналістичне крило, а і дійсно думаючі люди. І ці люди повинні викинути цих горе-політиків на ту звалище, на якій зараз ті, хто в свій час вже намагалися затіяти смуту в Україні. Я маю на увазі "помаранчеву бригаду", яка вже зникла з політичної карти країни", - підкреслив політик.

"Цих трьох "велетнів", які зганьбили і принизили країну, потрібно викинути на той же "смітник". Вони дуже хочуть бачити себе нібито народною опозицією, але це далеко не так. Адже що відбувається насправді: вони "приватизували" трибуну, а дуже хочуть весь майдан. Протестувальникам необхідно висунути свого лідера, гідного, шанованого в своєму середовищі людини. Можливо, це буде не одна людина, можливо, це буде представник того молодого спільноти, яка сьогодні збирається на майдані. І ця людина має бути державником, повинен любити свою країну, свій народ, а не повзати на колінах перед іноземцями і ганьбитися. Але я думаю, що сьогодні лідери опозиції, ці три горе-керівника, які здали країну за гроші, підписали собі політичний вирок в очах народу", - підсумував Чечетов.