ua en ru

Лідери опозиції направилися в АП на переговори з Януковичем

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюком та лідер партії "Свободи" Олег Тягнибок направилися в Адміністрацію Президента на переговори з Президентом України Віктором Януковичем.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюком та лідер партії "Свободи" Олег Тягнибок направилися в Адміністрацію Президента на переговори з Президентом України Віктором Януковичем. Про це повідомила прес-служба партії "Удар".

Як зазначається, час переговорів протягом дня неодноразово змінювався.

Зранку Кличко закликав до перемир'я на вулиці Грушевського, поки триватимуть переговори. Тому перед походом на вул. Банкову політик знову заїхав на вул. Грушевського, щоби закликати людей не чинити будь-яких дій.

"Зараз тут не лунають постріли і нічого не палає. Це дуже важливо. Я закликаю вас утримати мир. Я йду на переговори з Януковичем. Після того я повернуся сюди. Тому звертаюся до кожного: тримайтеся, жодної агресії, щоби не сталося нового кровопролиття. Бо це - сценарій влади!" - наголосив Кличко.

Зараз на вул. Грушевського багато людей. Вони розчищають сніг і спілкуються один з одним.

Лідери опозиції направилися в АП на переговори з Януковичем

(Фото: прес-служба Президента України)

Зазначимо, за повідомленням прес-служби Президента, у переговорах беруть участь від влади: секретар РНБО Андрій Клюєв, радник Президента Андрій Портнов і міністр юстиції Олена Лукаш.