ua en ru

Лідери фракцій дійшли компромісу щодо закону про спецконфіскацію майна

Лідери фракцій дійшли компромісу щодо закону про спецконфіскацію майна Фото: Ляшко повідомив, що лідери фракцій дійшли компромісу щодо закону про спецконфіскацію

Нардепи будуть голосувати за включення законопроекту до порядку денного Ради

Лідери парламентських фракцій та груп під час наради у голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана дійшли компромісу щодо закону про спецконфіскацію арештованого майна. Про це в кулуарах заявив журналістам голова Радикальної партії Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Знайдено компромісний варіант. Виписують остаточно норми, і зараз голосуємо за включення до порядку денного цього законопроекту, прийняття його в першому читанні і направлення до комітету на доопрацювання", - повідомив Ляшко.

Нагадаємо, Гройсман оголосив 30-хвилинну перерву для консультацій голів фракцій і депутатських груп.

Перерву було оголошено після двох сигнальних голосувань за включення до порядку денного для розгляду питання та прийняття рішення щодо законопроекту №4057 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо особливостей обігу в дохід держави грошових коштів, цінностей і доходів від них до ухвалення вироку суду".