ua en ru

Лідер збірної Фінляндії пропустить матч проти України

Лідер збірної Фінляндії пропустить матч проти України Фото: Перпарим Хетемай

Футболіст італійського "К'єво" не встиг оговтатися від пошкодження

Фінський футболіст Перпарим Хетемай не допоможе своїй національній збірній у кваліфікаційному матчі чемпіонату світу 2018 року проти збірної України. Про це сообщает сайт zbirna.com.

Наставник Фінляндії Маркку Канерва до останнього вірив у те, що лідер його команди, футболіст італійського "К'єво" зуміє оговтатися від пошкодження до ігор національної команди, але, мабуть, пошкодження виявилося серйозніше, ніж очікувалося.

Напередодні вчора ввечері стало відомо, що Хетемай відбув з розташування збірної Фінляндії, а на його місце покликаний футболіст Хіка Юха Пиринен.

Матч відбору до ЧС-2018 Фінляндія - Україна відбудеться 11 червня. РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Також півзахисник Мехмет Хетемай, який був викликаний у розташування збірної Фінляндії після дворічної перерви, не зможе допомогти команді.

Нагадаємо, головний тренер збірної Фінляндії Маркку Канерва оголосив список гравців, викликаних на кваліфікаційний матч чемпіонату світу 2018 року з командою України, який відбудеться 11 червня на стадіоні "Ратина" в Тампере. Для підготовки до майбутньої відбірковій зустрічі керівник фінської збірної викликав 22 футболісти.