ua en ru

Лейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчу

Лейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчу Фото: "Лейпциг" - "Марсель" (twitter.com/DieRotenBullen)

Перемогу "бикам" в першому поєдинку приніс гол Тімо Вернера

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між німецьким "РБ Лейпциг" і французским "Марселем".

Рахунок в дуелі "Лейпцига" і "Марселя" був відкритий тільки в самому кінці першого тайму. Автором вирішального гола став нападник збірної Німеччини Тімо Вернер, який забив свій четвертий м'яч у поточному турнірі.

Обидві команди продемонстрували хороший футбол і виклалися на максимум, тим самим довівши, що не просто так дійшли до цієї стадії турніру.

Лейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчуЛейпциг - Марсель 1-0: відео голу та огляд матчу

Головний тренер "РБ Лейпциг" Ральф Хазенхюттль: "Звичайно, ми неймовірно пишаємося тим, що сьогодні змогли виграти гру. Знадобилося небагато часу, щоб побачити систему противника. "Марсель" показав свої якості в обороні".

Головний тренер "Марселя" Руді Гарсія: "Звичайно, це засмучує. У нас насправді були кращі шанси. Але ми знаємо, що ми повинні робити в другому матчі".