ua en ru

LEXUS ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»

LEXUS ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»

В офіційних дилерських центрах Lexus на території України відбудуться «LEXUS SEDANS DAYS» - дні тест-драйву оновлених седанів Lexus ES і Lexus GS. Кожен зможе пройти тест-драйв на двох оновлених седанах і вибрати той, який найбільше йому підходить.

Запрошуємо на «LEXUS SEDANS DAYS» в офіційні дилерські центри Lexus в вашому місті:

21-22 травня 2016 р. Київ;

28-29 травня 2016 р. Дніпро;

2-3 червня 2016 р. Харків;

11-12 червня 2016 р. Львів.

Оновлені седани Lexus ES і Lexus GS - седани, заряджені емоціями!

Lexus ES 250 з 2,5-літровим двигуном представлений в двох комплектаціях: Business і Executive. Оновлений ES, зберігши всі переваги попередника, став виглядати більш динамічно і емоційно, чому чимало сприяє елегантний і в той же час сучасний дизайн кузова і розкішні елементи обробки салону. ES надає воістину преміальний рівень комфорту і безпеки як для водія, так і для пасажирів. Просторий інтер'єр, високий рівень комфорту, відмінні матеріали обробки в поєднанні з легендарним якістю і надійністю вигідно відрізняють автомобіль. Оновлений седан Lexus ES - це новий світ вишуканості та розкоші.

Оновлений седан класу «люкс» Lexus GS з новим турбованим 2,0-літровим двигуном представлений в комплектації Business+. В автомобілі поєднуються чудова динаміка і миттєва реакція на натискання педалі акселератора. При цьому двигун здатний розвивати максимальну потужність 245 л. с. GS 200t оснащений 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Динаміка оновленого седана значно покращилася для отримання ще більш позитивних емоцій від керування автомобілем. Підвіска, рульова і гальмівна системи оптимізовані таким чином, щоб забезпечити чітке управління, неперевершений контроль над автомобілем, його стійкість на високій швидкості і всі переваги комфортної їзди. Lexus GS 200t - седан класу «люкс» з яскравим дизайном і новим турбованим двигуном, подарує майбутнім власникам неперевершені емоції від управління.

Вибрати характер вашого седана Lexus і зареєструватися на тест-драйв у вашому місті ви можете на міні-сайті www.sedans-days.lexus.ua
Докладніше - у офіційних дилерів Lexus в Україні.
www.lexus.ua

LEXUS ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS» LEXUS ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»