ua en ru

Льовочкін на суді розповів про зустрічі Фірташа з Кличком і Порошенком

Льовочкін на суді розповів про зустрічі Фірташа з Кличком і Порошенком Фото: Віталій Кличко

Виявилося, що сам Льовочкін був на цій зустрічі

Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін в ході судового засідання у Відні розповів про зустрічі Дмитра Фірташа з мером Києва Віталієм Кличком і Президентом України Петром Порошенком. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна із зали засідань.

При цьому на своїй сторінці в Facebook народний депутат України від "Опозиційного блоку" Вадим Рабинович, який присутній на засіданні суду, повідомив деталі допиту Льовочкіна, хоча замість Порошенко написав екс-Президента України Віктора Януковича.

"Триває допит свідка Льовочкіна. Суддя детально розпитує про зустріч Януковича і Нуланд... Потім - маленька сенсація... На запитання судді "Звідки ви знаєте про зустріч Януковича, Фірташа і Кличка?" Льовочкін відповідає: "Був на цій зустрічі", - написав Рабінович.

Из зала суда в Вене.Продолжается допрос свидетеля Левочкина.Судья подробно расспрашивает о встрече Януковича и Нуланд...

Posted by Вадим Рабинович on 30 Апрель 2015 г.

За його словами Льовочкін не став відповідати на запитання судді: "Домовлялися на зустрічі про зняття одного кандидата на користь іншого?"

Також Рабінович підкреслив, що суддя детально з'ясовує у Льовочкіна, що відбувалося у Вільнюсі, коли Янукович не підписав угоду з ЄС.

Зазначимо, свідками по справі Фірташа виступають перший Президент України Леонід Кравчук, нардепи від "Опозиційного блоку" Юрій Бойко і Сергій Льовочкін і екс-нардеп Інна Богословська.

Також суд заслухав свідчення у Кличка в режимі відеоконференції без присутності преси і громадськості

За словами Рабіновича, показання Кравчука так Богословської були на користь Фірташа.

Нагадаємо, Фірташ на суді розповів, як зустрічався з Порошенком і Кличко у Відні.