ua en ru

Льовочкін ігнорує виклики на допит в МВС, - Геращенко

Льовочкін ігнорує виклики на допит в МВС, - Геращенко Фото: Сергій Льовочкін

Льовочкіну було надіслано вже кілька повісток

Народний депутат, екс-глава адміністрації Президента України Віктора Януковича Сергій Льовочкін не з'являється на допити в міністерство внутрішніх справ (МВС). Про це народний депутат з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко сьогодні парламентської трибуни Верховної Ради.

Геращенко зазначив, що Льовочкіну через апарат Верховної Ради було надіслано вже кілька повісток з викликами до слідчого. "Він не з'явився на ці допити, і жодного разу навіть не поінформував про причини своєї неявки", - заявив нардеп.

У зв'язку з цим Геращенко звернувся до голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням змусити народного депутата з'явитися на допит.

"Я хочу звернутися до голови Верховної Ради Гройсмана з вимогою звернутися до Льовочкіна й зобов'язати його прийти на допит. Прошу всіх депутатів підтримати цю вимогу, оскільки якщо пан Льовочкін демонструватиме, що він є обраним, це означає, що він не поважає громадян України та закони держави", - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, 3 червня 2015 р. Верховна Рада зняла недоторканність з нардепа Клюєва, а також позбавила депутатської недоторканності, але відмовила в арешті Мельничука.