ua en ru

Лісова пожежа у Луганській області досягла населених пунктів, жителів евакуюють

Лісова пожежа у Луганській області досягла населених пунктів, жителів евакуюють Фото: вогонь впритул підійшов до населених пунктів (facebook Сергій Шахов)

Локалізована пожежа відновилася з новою силою

Внаслідок сильних поривів вітру масштаби лісової пожежі у Луганській області збільшилися. Вогонь підійшов до селища Вовче та Смолянінове.

Про це РБК-Україна повідомили у головному управлінні ДСНС у Луганській області.

Пожежа сталася ще вчора, вогонь охопив близько 85 гектарів Борівського та Охтирського лісництв у Новоайдарському районі.

"Пожежу ліквідували вранці о 8:11 в районі озера Медвеже. Потім у зв’язку з поривами вітру вогонь перекинувся на селище Вовче та Смолянінове. Зараз там триває евакуація населення. Всі служби на місці", - повідомили у ДСНС.

Опубліковано Сергієм Шаховим Вівторок, 7 липня 2020 р.

Пожежу гасять 210 рятувальників і 47 одиниць пожежної техніки. На допомогу луганським пожежникам прибули рятувальники з Донецької області - ще 71 осіб і 11 одиниць техніки. Незабаром очікується прибуття рятувальних бригад з Харківської та Полтавської областей.

Нагадаємо, вчора поблизу села Осколонівка Новоайдарського району на території двох лісництв виникла масштабна лісова пожежа.

Додамо, що цього року в Україні стався ряд масштабних лісових пожеж у Житомирській області та Чорнобильській зоні відчуження.