ua en ru

Лещенко розповів про відкати за поставки газу, які Онищенко отримував за допомогою Кононенко

Лещенко розповів про відкати за поставки газу, які Онищенко отримував за допомогою Кононенко Фото: Олександр Онищенко

Лещенко оприлюднив листування Онищенко з Кононенко

Народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив листування по смс між біглим Олександром Онищенко і народним депутатом Ігорем Кононенко щодо поставок газу на державну компанію "Центренерго". Про це написав народний депутат Сергій Лещенко у своєму Facebook.

"Вчора в ефірі Шустер Live я показав смску від Кононенко, де той просить Онищенко розрахуватися. Ціна однієї цієї смски, виходячи з розрахунків, - 7 мільйонів гривень", - написав він.

Лещенко також процитував деталі листування Онищенко з Кононенко.

"Пам'ятається, НАБУ скаржилося, що не змогло вийти на Кононенко у справі про тиск на міністра економіки Абромавичуса. Тепер є прямі свідчення Онищенко. Чекаємо від Луценка подання в Раду на зняття з Кононенко депутатської недоторканності", - додав Лещенко.

Завдяки Ігорю Кононенко, пастух продажного парламентського стада Олександр Онищенко постачав газ на державну компанію Центренерго. За це, сказав Онищенко в інтерв'ю KyivPost.com він повертав 2 тисячі гривень відкату з кожної тисячі кубів газу. Вчора в ефірі Шустер LIVE я показав смску від Кононенко, де той просить розрахуватися Онищенко. Ціна однієї цієї смски, виходячи з розрахунків, 7 мільйонів гривень: "- Привіт. Інфо по Центренерго (газ) на 30.06. Поставлено 3 814 000 м куб на загальну суму 54 389 000. Коли можна буде закритися? - Завтра я буду." Пам'ятається, НАБУ скаржилося, що не змогло вийти на Кононенко у справі про тиск на міністра економіки Абромавичуса. Тепер є прямі свідчення Онищенко. Чекаємо від Луценка подання в Раду на зняття з Кононенко депутатської недоторканності. Обіцяємо піар-супровід на всю країну.

Опубліковано Сергієм Лещенко 10 грудня 2016 р.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура України викликає нардепа Олександра Онищенка на допит 13 грудня 2016 року щодо озвучених фактів корупції у вищих ешелонах влади.