ua en ru

Лаціо - Дніпро: Маркевич має намір домогтися перемоги

Лаціо - Дніпро: Маркевич має намір домогтися перемоги Фото: Мирон Маркевич

Наставник "Дніпра" вже визначився зі складом

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич перед грою з "Лаціо" розуміє, що перемогти буде складно, але його команда зробить все можливе для досягнення цієї мети. Про це пише сайт "Дніпра".

"В минулому році команда була однією з кращих в Італії. З нею ми вже грали, правда при порожніх трибунах, а це вже інший футбол. Знаєте, ні ми, ні "Лаціо" останнім часом не показуємо той футбол, який можемо показувати. Сподіваюся, що ми зламаємо цю традицію і продемонструємо хороший футбол з обох сторін", - сказав Маркевич.

"Я вже сказав, що ні ми, ні вони останнім часом не показують хороший футбол. Як складеться гра? У нас іншого виходу немає: нам треба грати тільки на перемогу. Постараємося показати хорошу гру. Не знаю, який склад буде у "Лаціо", зараз це складно сказати, а що стосується нас, то склад на гру, в принципі, готовий. У нас, напевно, занадто сильно змінився склад порівняно з минулим роком, тому для нас проблема відсутність кожного гравця. Але я все-таки сподіваюся на те, що вийшли завтра на полі покажуть свою кращу гру", - додав тренер "Дніпра".

Нагадаємо, на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу "Лаціо" - "Дніпро".