ua en ru

Лаціо - Динамо: анонс матчу

Лаціо - Динамо: анонс матчу Фото: "Лаціо" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи

Київське "Динамо" в Римі зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти місцевого "Лаціо". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є італійський клуб.

8 березня 22:05
Рим, арена "Стадіо Олімпіко"

Головним арбітром майбутнього поєдинку буде 33-річний Іван Кружляк зі Словаччини. Асистентами будуть Томаш Сомолані і Браніслав Ханчко, помічниками на лініях - Петер Краловіч і Філіп Глова, а четвертим рефері - Томаш Мокош.

Іван Кружляк є колишнім воротарем австрійського "Берга". Почав працювати суддею в 23 роки, завершивши кар'єру футболіста через травму. З "Динамо" не перетинався, а ось на матчах за участю українських команд працював тричі. 2012: АІК - "Дніпро" - (2:3), 2013: Україна - Ізраїль (товариський) (2:0), 2016: "Шахтар" - "Бешикташ" (2:0).

Орієнтовні склади:

"Лаціо": Стракоша, Баштуш, Уоллес, Луїс Феліпе, Лукаку, Марушич, Мурдже, Милинкович-Савич, Луліч, Феліпе Андерсон, Кайседо

"Динамо": Бойко, Хачеріді, Кадар, Кендзьора, Циганков, Буяльський, Гармаш, Морозюк, Шепелев, Гонсалес, Мораес

Не зіграють: Марушич, Касерес - Бущан, Сидорчук, Мбокані.
Під питанням: Ді Дженнаро (Лаціо).

Головний тренер "Лаціо" Сімоне Індзагі: "Динамо" регулярно грає в єврокубках і за досвідом міжнародних зустрічей перевершує нашу команду. Правда, зараз в "Динамо" дуже багато молодих футболістів, але всі вони дуже хорошого рівня. В принципі, те ж саме можна сказати і про "Лаціо".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Ми можемо тільки припускати, хто буде грати проти нас. За великим рахунком, для нас немає різниці, адже у суперника всі гравці сильні. Ми добре вивчили" Лаціо ". На останніх двох матчах був присутній Олексій Михайличенко . Звичайно, ми дивилися матчі з "Міланом" і "Ювентусом", а також подивилися гри зі "Стяуа".

Нагадаємо, на матчі 22 туру української Прем'єр-ліги "Динамо" - "Зоря" був присутній скаут італійської "Болоньї", який переглядав одного з гравців київського клубу.