ua en ru

Ландік заявив про готовність надати ГПУ докази злочинів Єфремова

Ландік заявив про готовність надати ГПУ докази злочинів Єфремова Фото: Володимир Ландік готовий свідчити проти екс-однопартійця

А також докази фальсифікації підсумків виборів у Луганській області

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що готовий надати Генеральній прокуратурі докази фальсифікації підсумків виборів у Луганській області та інформацію про злочини екс-глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це Ландік сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я можу звернутися до пана Луценка: покличте, я вам за 10 хвилин розповім усю систему виборчої кампанії в Луганській області. Там ніхто ніколи не голосував, там усе завжди писалося. І хоч зараз ідіть заарештовуйте", - заявив екс-"регіонал".


Своєю чергою речниця генпрокурора Луценка Лариса Саган повідомила, що на Ландіка очікують у ГПУ, щоб він передав наявні в нього матеріали, що представляють інтерес для слідства, у понеділок, 30 травня, з 9:00.

Нагадаємо, раніше Національне антикорупційне бюро підтвердило оприлюднену в ЗМІ інформацію про передачу в Бюро документів "чорної каси" Партії регіонів.