ua en ru

КВБЗ і Кіровський завод створили підприємство з виробництва рейкового транспорту

"Крюківський вагонобудівний завод" (Кременчук, Полтавська обл.) та ВАТ "Кіровський завод" (Санкт-Петербург, Росія) створили підприємство з виробництва рейкового транспорту.

"Крюківський вагонобудівний завод" (Кременчук, Полтавська обл.) та ВАТ "Кіровський завод" (Санкт-Петербург, Росія) підписали установчі документи про створення спільного підприємства по виробництву ескалаторів для метрополітену і рейкового транспорту - ТОВ "Кіров-КВБЗ". Про це повідомляє прес-служба вагонобудівного заводу.

За їхніми даними, документи були підписані 30 січня в Росії. Російсько-українська компанія буде спеціалізуватися на виготовленні та постачанні ескалаторів і поїздів для метрополітену, а також швидкісних міжрегіональних і приміських поїздів. Згідно з установчими документами, сторони будуть володіти рівними частками в статутному капіталі підприємства. Продукція нової компанії вийде на ринок під брендом "Кіров-КВБЗ".

Головний офіс і центральна виробнича майданчик спільного підприємства будуть розташовані на території Кіровського заводу в Санкт-Петербурзі.