ua en ru

Квіташвілі відкликає заяву про відставку

Квіташвілі відкликає заяву про відставку Фото: Олександр Квіташвілі

Міністр закликав Раду прийняти відстрочені законів щодо реформи системи охорони здоров'я

Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі відкликав свою заяву про відставку. Про це він заявив в ході засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу публічно заявити, що я забираю свою заяву про відставку. Я приїхав в Україну працювати і боротися за майбутнє цієї країни чудово. Я хотів це робити, і я хочу це робити. Я не хочу йти. Не хочу залишати справи наполовину незакінченими. Я прошу, я вимагаю, щоб ті закони, які лежати сім місяців у Верховній Раді України, не приймаючи їх, не дають нам можливість побудувати нормальну, сучасну, європейську систему охорони здоров'я.. дайте нам цю можливість", - заявив Квіташвілі.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі подав у відставку ще на початку липня 2015 р., однака тоді Рада так і не змогла розглянути це питання. У свою чергу Квіташвілі раніше заявляв, що він ні в якому разі не відкличе свою заяву про відставку.

В вересні Верховна Рада України також не змогла відправити у відставку Квіташвілі.

Детальніше про останні події, пов'язані з ризиком відставки Кабміну Яценюка читайте в статті "Назад в майбутнє: до Яценюка повертаються міністри".