ua en ru

Квіташвілі звинуватив комітет Ради у блокуванні реформи охорони здоров'я

Квіташвілі звинуватив комітет Ради у блокуванні реформи охорони здоров'я Фото: Олександр Квіташвілі

Міністр пояснює це небажанням нардепів, які входять до комітету охорони здоров'я, проголосувати за реформу галузі

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі звинуватив комітет Ради у блокуванні реформи охорони здоров'я. Про це міністр охорони здоров'я повідомив у четвер, 17 вересня, з трибуни парламенту, виступаючи перед голосуванням за його відставку з уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Реформа охорони здоров'я зупинена комітетом охорони здоров'я, який вчора підтримали тільки дві людини, вісім людей утримались, а пан Мусій, пані Богомолець, пані Корчинська, пані Бахтєєва, пан Шульга, пан Шипко - були проти. Це ось Ваші прізвища. Ось це мафія. Пан Яринич і пані Сисоєнко підтримали", - сказав Квіташвілі та пояснив, що відповідне голосування відбулося у середу, на парламентському комітеті з питань охорони здоров'я.

Разом з тим, лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко пояснив Квіташвілі, що реформу сфери охорони здоров'я потрібно було подавати комітету не місяць, а рік тому.

Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня, Рада не змогла відправити у відставку міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі. Депутати не змогли проголосувати з трьох спроб.