ua en ru

Квіт звільнив в. о. ректора НАУ, який намагався відновити на посаді Луцького

Квіт звільнив в. о. ректора НАУ, який намагався відновити на посаді Луцького Фото: Сергій Квіт

В даний час виконує обов'язки ректора НАУ професор Харченко

Міністр освіти і науки Сергій Квіт звільнив в. о. ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Римвідаса Хращевського, який намагався відновити на посаді першого проректора екс-регіонала Максима Луцького. Про це Квіт написав у своєму Facebook.

"Інформую Вас стосовно подій в Національному авіаційному університеті. Мною був звільнений ВО ректора Р. Хращевський через продовження ним фінансових схем по вимиванню коштів з університету та намір оскаржувати в суді постанову Кабміну по передачі Державній прикордонній службі семи літаків, незаконно закуплених (без проведення тендера) кілька років тому. Вони ніколи не піднімалися у повітря й не використовувалися для навчання студентів. Тоді як держава має об'єктивну потребу в цих літаках. Також дійсно мала місце спроба Р. Хращевського поновити на посаді першого проректора М. Луцького. На теперішній час виконує обов'язки ректора НАУ професор В. Харченко", - йдеться в повідомленні.

Шановне товариство! Інформую Вас стосовно подій в Національному авіаційному університеті. Мною був звільнений ВО ректор...

Posted by Serhiy Kvit on 6 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що екс-регіонал Луцький відновлений проректором НАУ.