ua en ru

Квартири в Одесі на Таїрова

Квартири в Одесі на Таїрова

Таїрове – це центральна частина Південної столиці. Мікрорайон територіально входить до складу Київського району міста. Історія описує це місце, як густо населену територію, де в період перебудови активно зводилися багатоповерхівки по програмі поліпшення житлових умов громадян СРСР. Сьогодні купити квартиру в Одесі (Таїрове) – це актуальне рішення для тих, хто хоче проживати у місці із зручною транспортною розв'язкою та близько основних елементів інфраструктури.

Які запропоновані варіанти житла в мікрорайоні

Ринок нерухомості в Південній столиці активний в будь-який час року. Велика база об'єктів, яка щоденно оновлюється, дозволяє підібрати об'єкт на одну, дві, три і більше кімнати під вимоги кожної сім'ї. При обмеженому бюджеті можна відібрати варіанти невеликій площі. Завдання співробітників компанії – знайти оптимальний об'єкт під виділений бюджет з кращими умовами для проживання. Переваги завжди віддаються новобудов, однак і на вторинному ринку представлено багато хороших об'єктів з уже встановленою побутовою технікою.

Молоді сім'ї часто вибирають варіанти зі збільшеним вільним простором, навіть якщо це буде 1-кімнатна квартира, але з вільним плануванням. Ідея зонування приміщення на кілька частин прийшла до нас із Заходу. Також актуальні варіанти на дві і три кімнати для сімей з дітьми і для тих, хто звик мати достатньо особистого простору для комфортного життя. Окрема категорія всіх представлених об'єктів – це преміальне житло в новобудовах або в будинках радянської будівлі. Подібне житло представлено з індивідуальним і дорогих ремонтів і встановленою технікою. Важливі деталі для вибору преміальних квартир – це хороша шумоізоляція, дизайнерська обробка та сучасна техніка для кухні і вітальні.

Чим примітний мікрорайон Таїрова

Вважається, що Таїрова – це історична частина Одеси. Незважаючи на це, тут представлені всі категорії багатоповерхових будинків (новобудови і будівлі з радянського житлового фонду). При бажанні можна усамітнитися, вибравши для себе квартиру на останньому поверсі сучасної висотки. В якості альтернативи – трьох - і чотириповерхові квартирні будинки після реставрації. Інфраструктура включає в себе всі необхідні локації для сімейного життя. Тут є сквер, великий "Південний" ринок, торговий центр і транспортна розв'язка.

Джерело: АН в Одесі "Південно-Захід"