ua en ru

Кутовий назвав суму отриманих аграріями дотацій з початку 2017

Кутовий назвав суму отриманих аграріями дотацій з початку 2017 Фото: міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий

Аграрії отримали дотації в розмірі майже 322 млн гривень

З початку 2017 року українські аграрії отримали дотації в розмірі майже 322 млн гривень. Про це повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий, передає прес-служба відомства.

"Сума дотацій за новий звітний місяць (березень, - ред.) зросла більше ніж утричі. На сьогодні наші аграрії вже отримали майже 322 млн гривень. Це підтверджує, що програма працює, кошти надходять в автоматичному режимі відповідно до сплачених податків. Закликаю виробників, які ще не зареєструвалися, подавати документи та скористатися державною підтримкою", - заявив Кутовий.

Також повідомляється, що за березень Державна казначейська служба України перерахувала дотації 662 агровиробникам в сумі 241,8 млн гривень. Залишок у розмірі 33,3 млн гривень буде перенесено на наступний місяць. У лютому загальна сума дотацій склала 79,8 млн гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна отримає близько 200 млн доларів завдяки розширенню квот ЄС на агропродукцію.