ua en ru

Курорт Palmira Palace визнаний кращим підприємством готельного бізнесу

Курорт Palmira Palace (Ялта) визнаний переможцем Кримського регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу "100 кращих товарів України" 2011 року в номінації "Послуги готельного бізнесу".

Відкриваючи захід, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі АРК Ігор Яговдік відзначив, що кримські підприємства здатні конкурувати не лише в Україні, але і на світовому ринку.
Ігор Яговдік розповів, що в ході оцінювання враховувалася соціальна значущість товарів і послуг, відсутність збитків, податкова політика підприємств, рівень заробітної плати.
Заступник міністра виразив упевненість, що досягнуті результати кращих підприємств Криму дозволять розширити що існують і встановити нові ділові контакти, укріпити торговельно-економічну співпрацю між АРК і регіонами інших країн, залучити інвестиції.
За інформацією генерального директора ГП "Кримстандартметрология" Миколи Васильєва цього року в регіональному етапі конкурсу взяли участь понад 40 видів продукції більше 30-ти підприємств. При цьому переможцями було затверджено 27 видів продукції, 14 стали лауреатами.
Важливими критеріями конкурсу є якість, конкурентоспроможність продукції і послуг, розширення ринків збуту, економічна стабільність підприємства, відсутність претензій, рекламацій споживачів і контролюючих органів, соціальна захищеність трудового колективу, впровадження сучасних систем управління на підприємстві, наявність інноваційних технологій.
"Говорять, якщо що-небудь відбувається один раз - це випадковість, двічі - збіг, три - вже тенденція. А курорт Palmira Palace за останній рік не одного разу називався серед кращих: державними органами, громадськими організаціями, ЗМІ. І головними нашими суддями - постійними клієнтами, що визнають лише першокласний сервіс і ексклюзивні послуги. І ми дуже рады такої тенденції - тенденції відродження курортної індустрії Південного берега Криму", - повідомив директор з маркетингу курорту Олег Фесенко.
Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" проводиться з 2003 року. Офіційним організатором конкурсу є Служба технічного регулювання України за сприяння Поради Міністрів Автономної Республіки Криму, обласних, Київської, Севастопольської і Криворізької міських державних адміністрацій. Конкурс проводиться під патронатом Президента України.