ua en ru

У Кураховому у двох чоловіків вилучили 22 гранати і 18 запалів

У Кураховому у двох чоловіків вилучили 22 гранати і 18 запалів Фото: В'ячеслав Аброськін розповів про затримання у Кураховому

Поліція Донецької області, СБУ та військова комендатура провели спецоперацію у Кураховому

У Кураховому, у понеділок, 1 травня, завдяки спільній роботі поліції Донеччини, СБУ та військової комендатури під час спецоперації у двох чоловіків знайшли 22 гранати. Про це повідомив повідомив заступник голови Національної поліції, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"В ході спецоперації затримані двоє чоловіків. У одного з них вилучений шприц з наркотиками, а при огляді їхніх місць проживання виявлені 13 гранат РГД-5, 4 гранати Ф-1, 5 гранат ВОГ, 18 запалів", - написав він.

На місці працюють вибухотехніки, обставини встановлюються.

Сьогодні в Курахове завдяки спільній роботі поліції Донеччини, СБУ та військової комендатури в ході спецоперації затрима...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 1 травня 2017 р.

Зазначимо, 27 квітня у Маріуполі Донецької області відбулася спецоперація із затримання учасників незаконних збройних формувань, охорони порядку, вилучення зброї, набоїв і вибухівки.

Нагадаємо, у Маріуполі на футбольному полі стався конфлікт між бійцями полку Нацгвардії "Азов" та студентами-іноземцями.