ua en ru

Кум Порошенко Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень

Народний депутат з фракції "Батьківщина", кум Президента України Петра Порошенка Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень, щоб продовжити нести службу у складі Національної гвардії України на Донбасі.

Народний депутат з фракції "Батьківщина", кум Президента України Петра Порошенка Юрій Стець написав заяву про складання депутатських повноважень, щоб продовжити нести службу у складі Національної гвардії України на Донбасі. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Моя люстрація відбувається на Донбасі. Два місяці тому мобілізувався в Нацгвардію, вважаю за честь бути її частиною. Три тижні тому написав заяву про складання з себе депутатських повноважень. Вважаю, що місце кожного справжнього чоловіка на фронті", - написав Стець.

Разом з тим, він зазначив, що попросить зарахувати його голос "за" під час голосування у другому читанні за законопроект про люстрацію влади, якщо до моменту голосування за цей документ він продовжить виконувати обов'язки нардепа.

"Сьогодні в столиці зайду в апарат ВР з заявою врахувати мій голос "за", - зазначив він.

"Всій диванній сотні привіт, зустрінемось на сході, вільні АК (автомати Калашникова)", - написав Стець.