ua en ru

Крисіна не доставили в колонію попри відповідне рішення

Крисіна не доставили в колонію попри відповідне рішення Фото: Юрій Крисін (РБК-Україна)

Наступне засідання по справі призначене на 9 жовтня

"Тітушковода" Юрія Крисіна, проти якого порушено низку справ, не етапували з Лук'янівського СІЗО Києва до Торецької виправної колонії у Донецькій області. Про це в коментарі РБК-Україна повідомила прокурор по справі Юлія Малашич.

"28 числа пан Крисін мав бути вивезений на місце відбування покарання. Ця дата була визначена заздалегідь - дата його етапування. Після останнього засідання захист сподівався, що він залишиться в СІЗО. В четвер ми маємо ситуацію, що його знімають з наряду у зв'язку з буцімто підвищеною температурою", - розказала вона.

За її словами, особу виключили з переліку осіб, яких мали етапувати до відбування покарання.

"Дату чергового етапування я вже дізналась. Я подзвонила на урядову гарячу лінію, яка стосується цих питань і описала всю ситуацію",- додала вона.

Наступне засідання по справі призначене на 9 жовтня.

Нагадаємо, 13 червня Крисіну змінили умовний термін на 5 років ув'язнення.

3 вересня Дарницький районний суд Києва у справі Юрія Крисіна вирішив почати розгляд справи з підготовчого засідання. Підготовче засідання проходить під головуванням судді Просалової.

25 вересня прокурор по справі Олексій Донський повідомив, що обвинуваченого в участі у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія Юрія Крисіна етапують з Лук'янівського СІЗО Києва до Торецької виправної колонії у Донецькій області.