ua en ru

У Криму захоплюють землю місцевих жителів для розширення військового містечка, - розвідка

У Криму захоплюють землю місцевих жителів для розширення військового містечка, - розвідка Фото: російська армія (mil.ru)

Окупаційна влада визнає недійсними українські документи на землю

В окупованому Криму російські війська захоплюють земельні ділянки місцевих жителів для розширення військового містечка у населеному пункті Любимівка. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що керівництво РФ нарощує заходи щодо подальшого розвитку військової інфраструктури на тимчасово окупованій території Криму, в тому числі з порушенням майнових прав населення. Зокрема, в Любимівці підрозділи російських окупаційних військ проводять інженерні роботи по розширенню військового містечка радіотехнічного полку.

"При цьому ігноруються права населення на володіння земельними ділянками і здійснюється руйнування їхніх приватних будинків", - повідомили в розвідці.

Також повідомляється, що у відповідь на звернення громадян "правоохоронні органи" заявляють про незаконне оформлення прав власності на земельні ділянки місцевими жителями, а документи, видані українською владою до окупації, визнають недійсними.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей та АР Крим станом на 2 липня У з’єднання...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 2 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін включив прибережні води Крима у "вільну економічну зону".