ua en ru

У Криму силовики РФ заблокували базу відпочинку перед акцією кримських татар

У Криму силовики РФ заблокували базу відпочинку перед акцією кримських татар Фото: захід кримських татар в Криму (facebook.com/ayshe.umerova)

У Криму кримські татари проводять патріотичний захід

В окупованому Криму в селі Біла Скеля Білогірського району кілька десятків озброєних людей в масках і російські силовики перекрили вхід на територію бази відпочинку "Ковбой". Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook.

Повідомляється, що причина блокування території бази відпочинку - нібито надійшло повідомлення про наявність на території бази "схрону зі зброєю".

Так починалося сьогоднішній ранок

Опубліковано Ayshe Umerova 20 серпня 2017 р.

"Сьогодні о 12.00 на території бази відпочинку "Ковбой", розташованої біля одного з мальовничих та історичних місць Криму - Акъ-Къая, має розпочатися захід, присвячений 30-річчю проведення масових мітингів кримських татар у Москві влітку 1987 року", - йдеться в повідомленні.

Термінове повідомлення з Криму. Кілька десятків озброєних людей в масках і російська поліція перекрила вхід на террі...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 20 серпня 2017 р.

За словами дочки заступник голови Меджлісу Ільмі Умерова Айше, територія бази відпочинку "Ковбой" перегороджена загоном міліції особливого призначення. Вона зазначила, що на територію нікого не пускають.

Вже приїхали кінологи, всі автобуси з ОМОНом загнали на територію бази відпочинку, на якій все "заміновано". Люди продовжують приїжджати. Інформації про Бекіра Умерова поки немає

Опубліковано Ayshe Umerova 20 серпня 2017 р.

Як силовики оголошували про "несанкціонованому мітингу"

Опубліковано Ayshe Umerova 20 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аннексированном Криму вийшов на свободу 76-річний Сервер Караметов, заарештований на 10 днів за одиночний пікет.