ua en ru

У Криму сталося ДТП, постраждало дев'ять осіб

У Криму сталося ДТП, постраждало дев'ять осіб Фото: ДТП (РБК-Україна)

Діти були доставлені до лікарні та перебувають у важкому стані

На трасі Сімферополь - Євпаторія в анексованому Криму у вівторок, 1 травня, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю приватного мікроавтобуса Ford і автомобіля Skoda Rapid. Про це повідомляє кримське управління МНС Росії в Криму.

"Є постраждалі. На місце негайно виїхали представники всіх екстрених служб, у тому числі 1 відділення 5-ї пожарноспасательной частини і оперативна група 1-го пожежно-рятувального загону Федеральної протипожежної служби по Республіці Крим. Співробітниками МНС проведена деблокация водія мікроавтобуса", - йдеться в повідомленні.

Тим часом "РИА Новости" повідомляють, що в результаті інциденту постраждало дев'ять осіб, серед яких - діти. Відзначається, що вони були доставлені в Республіканську дитячу клінічну лікарню і перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, 8 квітня 2018 року на залізничному переїзді неподалік від Армянська в анексованому Криму сталося зіткнення маршрутки з поїздом Керч - Армянськ. За офіційними даними, в аварії загинули п'ять осіб, включаючи водія автомобіля, і травмувалися семеро людей - всі пасажири мікроавтобуса. Серед постраждалих в ДТП є два громадянина України.