ua en ru

У Криму сталася перестрілка між російськими військовими і ФСБ, - розвідка

У Криму сталася перестрілка між російськими військовими і ФСБ, - розвідка Фото: Порошенко провів нараду з головами силових відомств і МЗС

Прикордонники зафіксували 4 безпілотника РФ на території України

В окупованому Криму сталася перестрілка між військовослужбовцями Російської Федерації і прикордонною службою Федеральної служби безпеки РФ. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-лейтенант Валерій Кондратюк в ході наради президента України Петра Порошенка з керівниками силових відомств і Міністерства закордонних справ, передає пресс-служба глави держави.

У свою чергу, голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко повідомив, що за останню добу з боку Армянська на материковій Україні зафіксовано чотири безпілотних літальних апарата РФ.


Начальник Генерального Штабу Віктор Муженко назвав абсурдними заяви про нібито обстріли з української сторони тимчасово окупованого Криму.

За словами Муженко, ВСУ не відкривали вогонь ні з артилерійських систем, ні з іншої зброї. Цю інформацію може підтвердити будь-який військовослужбовець і житель території, так як звуки артилерійського обстрілу чути на значні відстані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ повинна надати Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) доступ до об'єктів в окупованому Криму.