ua en ru

В Криму прикордонники ФСБ РФ затримали українське судно

В Криму прикордонники ФСБ РФ затримали українське судно Фото: порт у Криму (РБК-Україна)

Прикордонники також затримали чотирьох громадян України

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактами захоплення українського маломірного рибопромислового судна та незаконного затримання чотирьох громадян України. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в АР Крим та Севастополі.

Так, затримання українського риболовецького судна "ЯОД 2105" та членів його команди. відбулось ще 28 серпня представниками " прикордонного управління ФСБ по республіці Крим" в акваторії Чорного моря. Громадяни України й досі перебувають на прикордонній заставі м. Севастополя.

Як зазначається, за даними фактами розпочато два кримінальних провадження за ч.1. ст. 146-1 та ч.2. ст. 278 Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі до восьми років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські прикордонники в Азовському морі в 13 милях на південь від Бердянської коси в ніч на 6 червня затримували судна з Туреччини та України.

Як писало РБК-Україна, частину районів Азовського моря закривали до осені через військові навчання. Були закриті райони на схід від Маріуполя, біля Широкиного, в районі Мелекіно та Білосарайської коси, а також на схід від Бердянська.