ua en ru

У Криму евакуйовано понад 70 людей через паводки

У Криму евакуйовано понад 70 людей через паводки Фото: паводок у Криму (82.mchs.gov.ru)

Через сильне сходження водно-грязьового потоку біля Судака знесло 15 автомобілів

В анексованому Росією Криму евакуйовано 76 людей, у тому числі 23 дітей, які постраждали під час сходу грязьового потоку й підтоплення житлових будинків у Судаку. Про це повідомляє прес-служба МНС РФ.

«Станом на 02:00 було здійснено евакуацію 76 осіб, із них 23 дитини, які постраждали від сходу грязьового потоку і підтоплення житлових будинків», - доповів представник МНС Росії Сергій Шахов.

Також, за його словами, на 18-му км траси Грушівка - Судак біля села Дачне сталося «сильне сходження водно-грязьового потоку» на проїжджу частину. В результаті інциденту за межами дороги виявилися близько 15 машин.

«Автомобілі, які стоять у заторі, були частково затоплені і виведені з ладу в результаті гідроудару», - йдеться в повідомленні МНС.

На час проведення рятувальної операції люди були розміщені в місцевому туристично-оздоровчому комплексі. Після цього працівники МНС розчистили проїжджу частину «за допомогою транспортного устаткування».

Співробітники МНС також почали відкачувати воду з житлових будинків. Усього в Судаку виявилися підтопленими 41 будинок, у яких проживають загалом 201 особа, включаючи 38 дітей. У ліквідації наслідків паводків брали участь 159 рятувальників і 33 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін прибув в окупований Крим.