ua en ru

У Криму кількість затриманих за одиночні пікети зросла до 49 осіб

У Криму кількість затриманих за одиночні пікети зросла до 49 осіб Фото: одиночний пікет у Криму (facebook.com/crimeansolidarity)

Окупаційні силовики проводять перевірку для встановлення організаторів акції

У відділення "поліції" анексованого Росією Криму доставили 49 осіб за проведення несанкціонованих одиночних пікетів. Про це з посиланням на прес-службу окупаційного "МВС" повідомляє "Інтерфакс".

Зазначено, що учасників несанкціонованих пікетів після проведення "профілактичних бесід" відпустили з приміщень ОВС. "Поліція" проводить перевірку для встановлення організаторів акції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в різних частинах Криму 14 жовтня 2017 року відбулися одиночні пікети проти дій місцевої влади по відношенню до кримських татар. Зокрема пікетувальники протестували проти арештів кримських татар. Вони демонстрували плакати з написами "Кримські татари - не екстремісти", "Мій народ - не терорист" та інші.

Також раніше повідомлялося, що в анексованому Росією Криму силовики затримали понад 30 активістів за участь в одиночних пікетах, більшість із яких потім відпустили.