ua en ru

В Криму більше 350 тис. жителів протестують проти бездіяльності влади соціально-економічній сфері

В Криму більше 350 тис. жителів протестують проти бездіяльності влади соціально-економічній сфері Фото: у Криму надзвичайно високі ціни і різке зростання безробіття

Жителі незадоволені забезпеченням продовольством, ліками, електроенергією, теплом та водою

На тимчасово окупованій території Криму збільшується кількість відкритих протестів населення проти бездіяльності влади в соціально-економічній сфері. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, повідомляється, що більше 350 тис. жителів півострова виступили з різкими заявами з приводу вкрай незадовільного забезпечення продовольством, ліками, електроенергією, теплом та водою при надзвичайно високих цінах та різкому росту безробіття.

"Особливе обурення мешканців півострову викликає потурання з боку Кремля діяльності російських колекторських агентств, які нахабно та брутально вибивають борги в т.ч. за "послуги" ЖКГ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія на постійній основі розгорне батальйон ПДВ у Криму в 2017-2018 роках, після 2020 року планують перетворити в полк.