ua en ru

Аварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фото

Аварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фото Фото: катастрофа вертольота в Кременчуці (mvs.gov.ua)

З'явилися фото наслідків аварії вертольота в Кременчуці

На місці аварії вертольота в Кременчуці досі не проводяться роботи з дослідження причин аварії, передає місцеве видання "Кременчуцький ТелеграфЪ".

Повідомляється, що станом на обід 26 січня роботи на місці катастрофи вертольота в Кременчуці не проводяться, так як чекають спеціальну комісію. Зокрема, досі не діставали тіла загиблих, а частини вертольота залишаються розкиданими.

Аварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фотоАварія вертольота в Кременчуці: опубліковано фото

Фото: катастрофа вертольота ("Кременчуцький ТелеграфЪ"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інспектори авіації проведуть експертизу аварії вертольота в Кременчуці.

25 січня 2018 року в Кременчуці у мікрорайоні Молодіжний зазнав аварії вертоліт Мі-8, всі чотири члени екіпажу загинули. За попередніми даними, вертоліт зачепив або телевежу, або лінію електропередачі. Очевидці перед падінням вертольота побачили кілька спалахів. Пізніше правоохоронці заявили, що встановлено особи чотирьох людей, які загинули в результаті падіння вертольота.