ua en ru

Аварія вертольота в Кременчуці: інспектори авіації проведуть експертизу

Аварія вертольота в Кременчуці: інспектори авіації проведуть експертизу фото: катастрофа вертольота в Кременчуці (mvs.gov.ua)

Інспектори будуть досліджувати уламки вертольота і місце падіння

У Кременчуці сьогодні, 26 січня, працюватимуть інспектори авіації, щоб досліджувати уламки вертольота. Про це повідомляє пресс-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Працюватимуть інспектори авіації, щоб досліджувати уламки вертольота і місце падіння під час світлої доби і зробити професійні ув'язнення", - йдеться в повідомленні.

Також у відомстві уточнили, що серед загиблих жителі Вінницької, Харківської та Херсонської областей, 1964, 1967, 1968 і 1958 народження.

Крім того, повідомляється, що правоохоронці повністю оточили місце події. Однак, побоюючись обриву ліній електропередач, фахівці знеструмили прилеглі населені пункти і відключили газ. Вже всі комунікації працюють в звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше у поліції заявили, що наявність великої кількості авіаційного гасу і конструктивні елементи могли стати причиною катастрофи вертольота в Кременчуці.

Як відомо, 25 січня, в Кременчуці (Полтавська область) розбився вертоліт Мі-8. Всі члени екіпажу і пасажири, які перебували на борту вертольота Мі-8 загинули.