ua en ru

Катастрофа суховантажу в Чорному морі: рятувальники відновили пошукові роботи

Катастрофа суховантажу в Чорному морі: рятувальники відновили пошукові роботи Фото: суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в Чорному морі

Суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в Чорному морі вчора

На місці катастрофи російського суховантажу "Герої Арсеналу" в Чорному морі відновлені пошуково-рятувальні роботи. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу Південного регіонального центру МНС Росії.

"Вранці пошуково-рятувальні роботи поновилися, на місці працюють шість рятувальних суден. 19 оперативних груп у складі 72 осіб і 20 одиниць техніки проводять моніторинг берегової зони", - повідомили в російському відомстві.

Як повідомляється, для участі в пошуково-рятувальній операції в готовності знаходиться водолазна група із семи осіб, які оснащені мобільним водолазним комплексом з барокамерою, малогабаритним телекерований підводним апаратом "Фалькон" і гідролокатором бічного огляду.

Нагадаємо, крах суховантажу "Герої Арсеналу" в Чорному морі відбувся вчора, 19 квітня 2017 року, поблизу Керченської протоки. Судно з зерном випливало з Ростовської області в Туреччину. На борту знаходився екіпаж з 12 осіб, серед яких дев'ять українців, два громадянина Росії, один грузин. Рятувальники витягли з води тіла трьох загиблих, одного моряка вдалося врятувати.