ua en ru

В районі Керченської переправи затонув російський суховантаж

В районі Керченської переправи затонув російський суховантаж Фото: суховантаж "Герої Арсеналу"

Суховантаж РФ зник з радарів в районі Керченської переправи

В акваторії Чорного моря зазнав аварії суховантаж Російської Федерації "Герої Арсеналу". Про це повідомили в прес-службі МНС Росії.

"Сьогодні 19 квітня о 03:54 від прикордонної служби надійшло повідомлення про те, що був прийнятий сигнал SOS від судна "Герої Арсеналу" під прапором Панами. Координати знаходження судна: 440 49 8 СШ; 0360 34 8 Д, близько 14 морських миль від берега в акваторії Чорного моря. За попередньою інформацією, на борту перебувало 12 членів екіпажу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, для уточнення обстановки на місце інциденту направили буксир "Демидов", а також суду "Єпископ", "Армада Навігатор", "Барнет", "Айгас" і "Аэлос", що знаходяться в цьому районі.

У зв'язку з несприятливими погодними умовами (морські хвилі сягають 3 м) і поривами вітру до 20 метрів на секунду проходження суден в районі попереднього катастрофи "не представляється можливим".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Атлантичному океані зник з радарів південнокорейський суховантаж Stellar Daisy, на борту якого перебували 22 людини.