ua en ru

Катастрофа літака Ту-154: в Міноборони РФ повідомили перші підсумки рятувальної операції

Катастрофа літака Ту-154: в Міноборони РФ повідомили перші підсумки рятувальної операції Фото: місце катастрофи літака Ту-154

Фахівцям вже вдалося визначити траєкторію польоту літака Ту-154, що зазнав аварії

В Міністерстві оборони Російської Федерації підвели перші підсумки пошуково-рятувальної операції на місці аварії літака Ту-154 у Чорному морі поблизу Сочі. Про це повідомляє РБК.

Так, згідно з інформацією російського оборонного відомства, після катастрофи літака Ту-154 поблизу Сочі рятувальникам вдалося виявити 11 тіл жертв і 154 фрагменти літака.

"Літак Іл-76 військово-транспортної авіації доставить в Москву десять тіл і 86 фрагментів", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, пошуково-рятувальна операція не припиняється. Разом з тим, пошук ускладнений "широким діапазоном глибин і особливостями рельєфу дна".

На даний момент чисельність рятувальників, які працюють на місці катастрофи літака Ту-154 становить 3,5 тис. осіб, які працюють у три зміни.

"Угруповання самої операції посилена до 39 кораблів і семи глибоководних апаратів. Фахівцям вже вдалося визначити траєкторію польоту Ту-154, вони проаналізували дані об'єктивного контролю з радіолокаційних засобів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інформації про осіб, що вижили в результаті краху літака Ту-154 у Чорному морі поблизу Сочі поки немає.