ua en ru

У Кропивницького СБУ виявила факт привласнення бюджетних коштів при виконанні дорожніх робіт

У Кропивницького СБУ виявила факт привласнення бюджетних коштів при виконанні дорожніх робіт Фото: СБУ

Сума збитків перевищує 3 млн гривень

У Кропивницкой Служба безпеки України (СБУ) спільно з фіскальною службою виявила факт привласнення бюджетних коштів при виконанні дорожніх робіт. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що ділки протягом 2015-2016 років отримували замовлення від бюджетних установ міста, зокрема на ремонт вулиць обласного центру. Зловмисники вносили до актів виконаних робіт низку начебто зроблених операцій, які насправді не виконувалися. Під час перевірки документації співробітники спецслужби виявили, що керівництво комерційної структури підробив бухгалтерську і податкову звітність. За попередніми оцінками, сума збитків, завданих державному бюджету, перевищує три мільйони гривень", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Державна фіскальна служба України виявила факт розтрати держактивів на 3 млн гривень у Кропивницького.