ua en ru

У Кропивницькому СБУ викрила підприємство, яке займалося розкраданням майна аеропорту

У Кропивницькому СБУ викрила підприємство, яке займалося розкраданням майна аеропорту Фото: СБУ викрила підприємство, яке займалося розкраданням майна аеропорту

Зловмисники викрали аеродромні плити

Співробітники Служби безпеки України спільно з місцевою прокуратурою викрили керівництво місцевого українського-російського підприємства, яке проводило розкрадання майна аеродрому у Кропивницькому. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Правоохоронні органи встановили, що зловмисники надали підроблені документи від одного з органів влади, за якими нібито отримали контракт на реконструкцію непрацюючої злітно-посадкової смуги.

Зазначено, що насправді, за вказівкою організатора фірми, який перебуває в Росії, зловмисники демонтували аеродромні плити і за фальшивими накладними вивезли їх нібито в Одесу.

Співробітники СБУ з'ясували, що після завершення угоди, директор підприємства ховається в РФ. На даний момент триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України затримала банду вихідців з Кавказу, яка два роки скоювала розбійні напади на приватні будинки.