ua en ru

У Кривому Розі сталася стрілянина в кафе, є постраждалі

У Кривому Розі сталася стрілянина в кафе, є постраждалі Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція затримала нападника

У Кривому Розі Дніпропетровської області сталася стрілянина в кафе, є постраждалі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

"Надзвичайна подія сталася на території Тернівського району міста Кривий Ріг в ніч з 29 на 30 вересня 2017 року. В результаті стрілянини поранення отримали дві людини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на місце події вирушила слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що в цей вечір зловмисник перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. У нього виник конфлікт з іншими відвідувачами кафе.

Як наслідок, чоловік витягнув з кишені штанів охоронно-стартовий пістолет "Сталкер" і здійснив у бік громадян кілька пострілів. В результаті стрілянини двоє чоловіків з травматичними пораненнями тіла опинилися в міській лікарні.

Наголошується, що стрільцем виявився 30-річний непрацюючий житель Софіївського району. Його вина підтверджується особистим визнанням, показаннями свідків і вилученим знаряддям злочину. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Так, в його діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком 3-7 років.

altaltalt

Фото: у Кривому Розі сталася стрілянина в кафе (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві співробітники поліції зі стріляниною затримали машину з п'яними військовослужбовцями.