ua en ru

У Кривому Розі чоловік підірвав гранату в житловому будинку, є постраждалі

У Кривому Розі чоловік підірвав гранату в житловому будинку, є постраждалі Фото: у Кривому Розі чоловік підірвав гранату в житловому будинку

Дві людини отримали осколкові поранення

У Кривому Розі чоловік підірвав гранату в житловому будинку, в результаті чого двоє чоловіків отримали осколкові поранення. Про це повідомляє місцеве видання "0564.ua" з посиланням на прес-службу ДСНС Кривого Рогу.

"Сьогодні, 3 травня, приблизно о 00:55 зловмисник зайшов у будинок № 36 по вул. Чавунної, де проживають його знайомі. Там проходило святкування. Чоловік підірвав гранату і втік. У цей момент в кімнаті знаходилися люди, які постраждали від вибуху", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що один чоловік отримав осколкове поранення руки і голови, ще один - поранення правої ноги, їх обох госпіталізували.

Нагадаємо, сьогодні Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що на Донеччині п'яні бойовики підірвали бойову гранату у квартирі багатоповерхового будинку. Згідно з повідомленням, на Донбасі тривають випадки застосування зброї в місцях проживання цивільних осіб.