ua en ru

На Криті стався потужний землетрус

На Криті стався потужний землетрус Ілюстративне фото (digitalgov.gov)

На грецькому острові стався землетрус магнітудою 5,3

На грецькому острові Крит 31 липня стався землетрус магнітудою 5,3. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Ekathimerini.

Як наголошується, землетрус магнітудою 5,3 стався в 7:39 на північно-заході острова на глибині в 170 км. В даний час немає інформації про потерпілих або збиток.

Нагадаємо, результаті сильного землетрусу в Афінах, яке відбулося 19 липня, постраждали чотири людини. За даними Сейсмологічного центру в Салоніках, епіцентр землетрусу знаходився близько до поверхні, тому воно було відчутно в Афінах. Епіцентр знаходився всього в 22 кілометрах від грецької столиці.

Підземні поштовхи викликали Копировать руйнування декількох будівель в місті, зокрема, стався обвал занедбаного портової споруди. Також в результаті землетрусу постраждали 4 людини, вони були госпіталізовані з несерйозними травмами.

Також раніше повідомлялося, що в Афінах (Греція) стався сильний землетрус магнітудою 5,3 балів. Землетрус стався о 14:30 за місцевим часом. Тоді інформації про руйнування або постраждалих не надходило. Однак повідомлялося про знеструмлення деяких районів в центрі грецької столиці.