ua en ru

У Нацполіції розповіли, скільки зброї вилучили у Києві з початку року

У Нацполіції розповіли, скільки зброї вилучили у Києві з початку року Фото: Андрій Крищенко (facebook.com/Андрей-Крищенко)

Поліція проводить профілактичні заходи щодо виявлення каналів надходження зброї

Начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко, розповів, скільки зброї вилучили у Києві з початку року. Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

"З початку року із незаконного обігу в Києві вилучено 219 пістолетів, близько 40 револьверів, 19 - автоматів, гранатометів, понад 140 гранат, 15 тис. патронів різного калібру, 7 кілограмів пороху, 12 кілограм тротилу, кілограмів пластиду, 6 саморобних вибухових пристроїв, понад 502 вибухових пакетів, тротилові шашки", - розповів він.

Крім того, Крищенко зазначив, що поліція постійно проводить профілактичні заходи щодо виявлення каналів надходження зброї, затримання осіб, які виготовляють і продають зброю і вибухові пристрої, а також вилучає зброю, що незаконно зберігається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на станції метро "Лісова" затримали пасажира з патронами, які він нібито знайшов у лісі.