ua en ru

Кремль активно шукає заміну Захарченкові, - полковник АТО

Кремль активно шукає заміну Захарченкові, - полковник АТО Фото: ватажок ДНР Олександр Заарченко

Російське керівництво активно шукає заміну ватажкові так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександру Захарченку. Про це заявив зам командуючого антитерористичної операції (АТО), полковник Валентин Федічев, передає прес-служба Донецької обласної державної адміністрації (ДонОДА).

"Лідеру бойовиків самопроголошеної "ДНР" Захарченко зараз не позаздриш. Він знає, що його дні полічені. Кремль активно шукає йому заміну і серед можливих претендентів називається знатний бойовик Мозговий. Доля "лідерів" терористів, яких Москва знімає з їх бандитських "посад", у кращому разі - в'язниця. Захарченко цього боїться і зі шкіри геть лізе, щоб довести своїм кремлівським господарям нескінченну відданість і готовність виконувати самі брудні доручення своїх кураторів. Однією з таких кремлівських завдань є пошук і фабрикація "фактів" про "грубі порушення" мінських домовленостей з нашого боку. Саме для цієї мети черговий лідер-невдаха вже більше тижня щодня дивує світ своїми "сенсаціями" про штурм Донецька українськими силовиками", - йдеться в повідомленні.

Також Федічев зазначив, що українські військові своїм вогнем на вогонь бойовиків відповідають тільки в крайніх випадках.

Нагадаємо, у ДНР відмовилися від ідеї проведення нового "референдуму".